Disclaimer

Informatie op deze website

Deze website is bedoeld als een bron van informatie. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er informatie op de website verouderd, onvolledig of onjuist is. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen of toepassen van de via deze website verkregen informatie.

Prijzen

Prijzen kunnen wijzigingen ondergaan. De prijzen die wij weergeven zijn slechts waarnemingen op het moment van schrijven.

Intellectueel eigendomsrecht

Content op deze website, waaronder artikelen, (eigen) afbeeldingen, video en geluid die verschijnen op deze website zijn en blijven eigendom van deze website. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van deze website artikelen over te nemen of te reproduceren op welke manier dan ook.

De redactie toetst zo goed als mogelijk de comments die bij artikelen geplaatst worden door derden. We behouden ons het recht om comments met aanstootgevende inhoud in welke vorm dan ook te weigeren danwel te verwijderen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige inhoud op websites van derden waarnaar door middel van een hyperlink naar verwezen wordt, noch zijn wij aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video en audio, van derden die wij op deze website tonen.

Reclame en sponsoring

Op deze website wordt soms gebruik gemaakt van sponsoring, affiliate marketing en reclame voor derden. Voor deze content hebben wij een gratis product of dienst ontvangen, hebben we een vergoeding ontvangen, maken we kans op een vergoeding door middel van affiliate links of hebben we een korting ontvangen.

Wijzigingen

De website en alle op de website te vinden pagina’s en informatie kunnen op elk moment wijzigingen ondergaan of verwijderd worden. Wijzigingen vinden plaats zonder voorafgaande kennisgeving daarvan. Wij garanderen niet dat deze website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Over Tuin Simpel

Wij van Tuinsimpel.nl hebben als doel je tuinklussen simpel te maken door je duidelijke tips en informatie te geven. Dat maakt tuinieren leuk en geen vervelende verplichting. We delen graag onze ervaringen over tuinmachines en handigheidjes.